<font color='#000080'>البيض &nbsp;بالبخااار



اول &nbsp;شي &nbsp;انحط &nbsp; &nbsp;قطرة &nbsp;زيت &nbsp;واحدة &nbsp; &nbsp;فقط &nbsp; &nbsp; &nbsp;وامسحة &nbsp;بالكلينكس


وبعدييين &nbsp; ناخذ &nbsp;طماااطة &nbsp;وحدة &nbsp;وانقطعهاااا &nbsp;دوائر &nbsp;وبعديين &nbsp;انيييب البيض &nbsp;ونكسرة فووووق &nbsp;الطماااط &nbsp; &nbsp;ما انخليية &nbsp; ينزل وبعديييينانيييب &nbsp;غطاااء &nbsp; جدر &nbsp;وانحطة &nbsp;على التاااوة &nbsp; بحيث انة &nbsp; &nbsp; &nbsp;تتغطى التاااوة &nbsp; ابكبراهااا &nbsp;ونترياااا &nbsp;10 دقااايق &nbsp; او اقل &nbsp; يلييين &nbsp;ما &nbsp; يستوييي &nbsp;وبعدييين &nbsp; &nbsp;كلوووووووة &nbsp;...ههههه &nbsp;لا اتفرووونه &nbsp;في الزباالة &nbsp;او اتاكلووونة &nbsp;حق الحيوااانااات الي &nbsp;عندكم &nbsp;تراااة وايد &nbsp;حلوووو






ملاحظة &nbsp; : &nbsp; &nbsp; &nbsp;لا تنسووووون &nbsp;الملح &nbsp; على &nbsp; الطااااااااااط &nbsp;والبيض &nbsp; &nbsp;وبالمقداااار الي &nbsp;انتوااا اتحبونة اوكييييي






قولولي &nbsp;رااااايكم &nbsp;اوكيييي &nbsp; انااترياااا رااااايكم ........</font>