آخـــر الــمــواضــيــع

صفحة 3 من 3 الأولىالأولى 123
النتائج 31 إلى 33 من 33

الموضوع: امووووووت فيهاااا وخاطري اتعلمهااا..

  1. #31
    مـراقــب
    مـراقــب واحة أخبار الدار
    الصورة الرمزية المزوحي
    تاريخ التسجيل
    Mar 2002
    المشاركات
    13,001
    قوة التمثيل
    926

    رد: امووووووت فيهاااا وخاطري اتعلمهااا..

    للأسف الطريقة بالانجليزي

    Kulfi (Indian Ice-Cream)


    --------------------------------------------------------------------------------



    Ingredients
    6 cups creamy milk
    9 cardamoms
    2/3 cup sugar
    1/4 cup chopped/sliced almond

    Garnish
    flakes of almond
    cardamom seed


    Preparation
    1 Add Cardamom to milk and bring it to boil.

    2 Reduce the heat and keep simmering the milk until it is reduced by one-third.

    3 Take cardamom out of milk by using strainer.

    4 Add almond and sugar.

    5 Pour the mixture into container with lid.

    6 Freeze until firm. Stir the mixture every 30 minutes.

    7 Remove from freezer 10 minutes before serving.
    8 Serve by taking out of the container. Garnish with almond and cardamom seed as desired

  2. #32
    أحسن عضو الصورة الرمزية ريم العين
    تاريخ التسجيل
    Apr 2004
    المشاركات
    1,689
    قوة التمثيل
    335

    رد: امووووووت فيهاااا وخاطري اتعلمهااا..

    مب مشكلة المهم عرفت الطريقه


    ثاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااانكس يالمزوحي وما تقصر

    بفيدك بالادعية ترا ياي شهر رمضان وبدعيلك >>هههههه ابلة الدين جي تقول لنا يوم ناخذ درس

    صدق صدق مشكوووووووووووووووووووور من الخااااااااااااااااطر

    بس لو شفت طبخه ثانية حطها:kcl:

    من عقب ردودي انت الوحيد سويتلي سالفه والباجي طاف خخخخخخخخخخ

    عادي ما احبكم:harhar1:

  3. #33
    مـراقــب
    مـراقــب واحة أخبار الدار
    الصورة الرمزية المزوحي
    تاريخ التسجيل
    Mar 2002
    المشاركات
    13,001
    قوة التمثيل
    926

    رد: امووووووت فيهاااا وخاطري اتعلمهااا..

    Gulab Jamuns




    Ingredients:

    Carnation Milk Powder - 2 1/2 cups
    All-purpose Flour - 1/2 cup
    Heavy whipping cream - 1/2 pint
    Baking soda - A pinch
    Sugar - 3 cups
    Water - 5 1/2 cups
    Cardamon (Elaichi) - 4-5
    Oil - For frying


    Method:

    Mix milk powder, all-purpose flour and baking soda in vessel. Add whipping cream and knead well. Make sure the dough is soft and easy to knead (add milk if needed). Leave for a few minutes. Make the sugar syrup: Add sugar to the water. After the solution starts to boil, reduce the heat and let it boil for 4-6 mins. Add powdered cardamon and keep the syrup aside. Heat oil. Meanwhile, roll the dough into round or oval shaped

معلومات الموضوع

الأعضاء الذين يشاهدون هذا الموضوع

الذين يشاهدون الموضوع الآن: 1 (0 من الأعضاء و 1 زائر)

مواقع النشر (المفضلة)

مواقع النشر (المفضلة)

ضوابط المشاركة

  • لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
  • لا تستطيع الرد على المواضيع
  • لا تستطيع إرفاق ملفات
  • لا تستطيع تعديل مشاركاتك
  •